Hitta din drömbåt bland Grand Soleils segelbåtar!
​​​​​​​
​​​​​​​Nordic Yachts - Återförsäljare av Grand Soleil

Italienska Permformance - Cruisers med anor ifrån 1974


Nordic Yachts representerar det Italienska varvert Cantiere del Pardo  på den svenska marknaden sedan 2005.

Grand Soleils modeller representerar  modern och tidlös italiensk design med enastående prestanda och seglingsglädje på högsta nivå. Varje detalj är kärleksfullt utförd för att erbjuda en seglingsupplevelse utöver det vanliga.

Upptäck Grand Soleil - högpresterande segelbåtar för den medvetna seglaren.
Grand Soleil är ett varumärke för högpresterande segelbåtar som är kända för sin kvalitet, innovation och elegans. Nordic Yachts representerar Grand Soleil på den svenska marknaden och erbjuder ett brett utbud av segelbåtar som passar för både racing och snabb cruising.

Grand Soleil är kända för att använda de senaste teknologierna och innovativa designfunktionerna i båtbranschen för att skapa segelbåtar som presterar på högsta nivå samtidigt som de har all komfort man kan önska sig i en segelbåt.

Grand Soleil passar perfekt för den seriösa seglaren som söker en högpresterande segelbåt med stil och elegans. Här får man en segelbåt som inte bara presterar på högsta nivå utan också ser fantastisk ut.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder ett mervärde genom att erbjuda konkreta fördelar som förbättrar deras upplevelse av att äga en Elan Yacht. Vi erbjuder till exempel alltid en grundlig genomgång av din nya båt, samt after sales och underhåll för att se till att din båt alltid är i toppskick.
​​​​​​​
Välj Grand Soleil från Nordic Yachts och upplev segling på högsta nivå med stil och elegans. Vi finns på Bullandö Marina, mitt i skärgården. Kontakta oss idag för att få veta mer om Grand Soleil och deras modellprogram.

Grand Soleil byggs i Forli i norra Italien och i Fano vid kusten.