Båtmäklare - Rådgivning och förmedling av segelbåtar i premiumsegmentet

​​​​​​​
Nordic Yachts är din båtmäklare på ostkusten för förmedling av segelbåtar av alla märken och modeller. Vi erbjuder rådgivning och hjälp hela vägen från värdering till leverans. Välkommen som kund hos oss!

Att sälja via oss


Vår förmedlingstjänst tar hand om hela försäljningsprocessen, från värdering och annonsering till visningar, förhandlingar och leverans. Vi har lång erfarenhet av segling och segelbåtar, tillsammans med oss kan du som säljare känna dig trygg med att du får rätt betalt för din båt. Vi har kontor och försäljningsbrygga på Bullandö Marina, mitt i Stockholms skärgård, vilket ger oss och dig en unik exponering för att nå så många köpare som möjligt.

Vi förstår att en båtaffär är en stor investering för alla parter och vi vill se till att både köpare och säljare känner sig trygga genom hela försäljningsprocessen. Vår erfarenhet och kunskap gör att vi kan erbjuda rådgivning och hjälp på ett professionellt och personligt sätt. 

Vi tar hand om hela försäljningsprocessen! När Ni säljer Er båt via Nordic Yachts så ingår allt, fotografering, annonstext, sammanställning av utrustningslista, publicering på Blocket och Yachtworld, all kontakt med intressenter, förhandlingar, avtalsskrivningar och leverans. Vi hjälper även köparen med förmånlig finansiering och försäkring. Stor del av köpkraften av båtar ligger utanför Sveriges gränser, Nordic Yachts har ett brett kontaktnät med företag i Europa för att nå så många potentiella kunder som möjligt. 

Nordic Yachts är anslutna till branschorganisationen Sweboat, vilket innebär att vi följer branschpraxis och förmedlar din båt tryggt och säkert.
Några av fördelarna med att välja Nordic Yachts som din båtagent är:
  • Vi har stor kunskap och erfarenhet av förmedling av segelbåtar.
  • Tydlig marknadsföring av Er båt i Sverige och internationellt.
  • Vi tar hand om hela försäljningsprocessen, från värdering till leverans.
  • Vi har kontor och försäljningsbrygga på Bullandö Marina, vilket ger din båt en unik exponering.
  • Vi representerar några av Europas och Asiens största varv, vilket ger oss tillgång till ett brett kontaktnätverk.

Kontakta oss för en gratis värdering av din båt genom att klicka på länken här eller ringa oss på 08-570 225 50. Vi ser fram emot att hjälpa just dig att sälja din båt!

Kontakt


Nordic Yachts AB
Bullandö Marina
139 56 Värmdö

08-570 22550
info@nordicyachts.se