Nordic Yachts - Återförsäljare av Elan

Nordic Yachts är exklusiv återförsäljare av Elan sedan 2008 i Sverige.
​​​​​​​Vi hjälper dig hitta den perfekta segelbåten för dina behov och önskemål.
Nordic Yachts är din återförsäljare av Elan Yacht i Sverige. Elan är ett av Europas ledande varumärken inom segelbåtar med en lång tradition av högkvalitativ design och prestanda. Som återförsäljare av Elan och andra stora varumärken som Fareast och Grand Soleil kan vi erbjuda ett brett utbud av segelbåtar som passar alla typer av seglare.
​​​​​​​
En Elan Yacht är mer än bara en båt. Det är en kombination av högkvalitativ design, avancerad teknologi och utmärkt prestanda som gör den till en av de mest eftertraktade båtarna på marknaden. Med sin eleganta och moderna design är Elan Yacht en syn att beskåda på vattnet, samtidigt som den är enkel att segla och underhålla.

Nordic Yachts hjälper dig hitta den perfekta båten från Elan Yacht för dina behov och önskemål. Våra erfarna säljare hjälper dig att hitta den modell och utrustning som passar dig bäst, oavsett om du vill segla kustnära eller ute på öppet hav.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder ett mervärde genom att erbjuda konkreta fördelar som förbättrar deras upplevelse av att äga en Elan Yacht. Vi erbjuder till exempel alltid en grundlig genomgång av din nya båt, samt after sales och underhåll för att se till att din båt alltid är i toppskick.

Kontakta Nordic Yachts idag för att få mer information om Elan Yacht och deras modellprogram. Vi är redo att hjälpa dig att hitta din drömbåt och uppleva spänningen och friheten med att segla en Elan Yacht.

Kontakt


Nordic Yachts AB
Bullandö Marina
139 56 Värmdö

08-570 22550
info@nordicyachts.se

Modeller


Elan GT
GT5
GT6

Elan E
E4
E5
E6

Elan impression
43
50.1