Profesionell båtförmedling av

Elan, Fareast och Grand Soleil båtar

Våra begagnade båtar just nu:

FAREAST 28R - SWE 261


Elan 210 - påväg in!

VI förmedlar din båt tryggt och säkert. Vi är medlemmar i branschorganisationen Sweboat som vilket inenbär att du som köpare kan känna dig trygg med att göra affär hos oss. Med vår långa erfarenhet av Elan, FarEast och Grand Soleil båtar blir vi din bästa partner för att förmedla din båt till nya ägare.  Vår kunskap ger trygghet för både säljare och köpare. Vi gör en noggrann genomgångar av båtens alla funktioner med köparna.
  
Som generalagent för Elan, FarEast och Grand Soleil  i över 15 år  får vi löpande förfrågningar på  dessa båtar och har ett stort kundregister. Vår erfarenhet ger också säljaren möjlighet att få rätt betalt för sin båt. Med kontor och försäljningsbryggor på Ostkusens största marina - Bullandö Marina kan vi visa din båt i rätt skärgårdsmiljö.

​​​​​​​Vi tar hand om hela försäljningsprocessen och löser finansieringen för köparen. Vi kan erbjuda att göra besiktning, fotografering, göra utrustningslistor, marknadsföring i flera kanaler, visningar och provsegling för potentiella köpare, upprättande av köpehandlingar och leveransgenomgång med den nya ägaren.

Kontaka oss så får vi berätta mer om dina möjligheter: KLICKA HÄR

Fördelar med att välja oss som förmelare av din båt:

  •  Sedan 2005 har Nordic Yachts sålt och servat Elan, Fareast och Grand Soleil båtar.
  • Vi ett stort internationellt nätverk.
  • Vårt kontor ligger på Ostkustens största marina med stor folk genomströmning vilket ger suveränt exponeringsläge för dig.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Kontakta oss för att boka en visning: 
​​​​​​​
Skall du sälja din Elan, Fareast eller Grand Soleil?
Kontakta oss så hjälper vi dig med försäljningen!