Nyheter

Välkommen  till Nordic Yachts och prata segelbåtar!


Ni har väl inte missat att Nordic Yachts börjat att sälja begagnade kvalitetsbåtar i bra skick. Just nu har vi flera fina objekt inne för omgående leverans från bl.a Arcona och First. Passa på nu att skaffa en ny drömbåt inför 2024.

GRAND SOLEIL 40


​​​​​​​Känslan i nya Grand Soleil 40 genomsyras av stil, elegans och säkerhet. En snabb och lyhörd båt som avspeglas i hennes sportiga personlighet av prestanda på vattnet. Nominerad till European Yacht of the Year.
​​​​​​​Kontakta Nordic Yachts för mer info.
 Nya Grand Soleil 65 och 65LC (Long Cruise)

I samband med båtmässan i Cannes (12-17sept) lanserar Grand Soleil 2 nya modeller, Grand Soleil 65 och 65 LC.

Kontakta oss för mer information och priser om dessa två modeller.

Nya Elan Impression 43


Elan presenterar nu sin helt nya Impression 43. En stor familjecruiser gjord för avslappnad och bekväm short-hand segling. Fortfarande byggd med VAIL tekninken för ett mycket starkt och styvt skrov. För mer info, KLICKA HÄR.

Ny Partner i Nordic Yachts 


Värmdö, 2022-06-13

Idag välkomnar vi Emil Alm som ny kollega och partner i Nordic Yachts!
Emil har flera års erfarenhet av båtförsäljning och kommer närmast ifrån Båtagent där han varit ansvarig mäklare för södra Stockholm.

​​​​​​​Så vill du köpa eller sälja en begagnad eller ny Elan, Fareast eller Grand Soleil är ni varmt välkomna att kontakta Emil via telefon, mail eller ett besök på vårt kontor på Bullandö Marina!

Visningshelg på Bullandö Marina, 18-19 sept.


Då höstens flytande mässor har blivit inställda, så bjuder vi, tillsammans med ett par av våra brahsckollegor, in till visning av båtar och tillbehör vid vårt kontor på Bullandö Marina. Kom och besök och prata båt och varför inte få en offert på din nästa drömbåt för leverans under 2022...!

NYHET - Remoran Hydrogenerator
Se även den nya möjligheten till laddning när du seglar!

Utförsäljning - Vi kommer även att passa på att rensa våra lager på lite elektronik och annat. Besök oss i vårt tält utanför vårt kontor.


​​​​​​​Via våra interaktiva kanaler visar vi även de övriga modellerna ifrån Elan, Fareast och Grand Soleil. Kontakt oss för en personlig on-line visning!
​​​​​​​
Varmt välkomna till oss den 18-19 sept!

Test av Elan GT6 i Search Magazine


I senaste numret av Search Magazine får vi följa med gänget på Serach när de tog sig ner i Europa till Slovenien för att testa nya Elan GT!

​​​​​​​Länk till artikeln finner du här!

Ny hemsida

 3 Juli - 2020
Vi är inte riktigt klara med allt, men vi valde att "gå live" trots allt.
Vi hoppas att vår hemsida skall inspirera och ge er möjlighet att se mer om just din drömbåt. Genom våra agenturer Elan, Fareast & Grand Soleil, så kan vi erbjua en segelbåt för alla och envar!
​​​​​​​
Ring 08-570 22550 eller maila på info@nordicyachts.se