Hitta din drömbåt bland Fareast segelbåtar - Återförsäljare av Fareast

Nordic Yachts är exklusiv återförsäljare av Elan, Grand Soleil och Fareast i Sverige. Vi hjälper dig hitta den perfekta segelbåten för dina behov och önskemål.
Fareast är ett varumärke inom segelbåtar som har gjort ett starkt intryck på marknaden. Fareast båtar är kända för sin höga prestanda, tilltalande design och konkurrenskraftiga priser. Som återförsäljare av Fareast kan Nordic Yachts erbjuda en mängd olika modeller som passar alla racingsugna seglare.

Fareast båtar har en modern och elegant design som är både snabb och estetiskt tilltalande. De är välbyggda och tillverkade med miljövänliga material. Fareast båtar erbjuder utmärkt seglingsprestanda och enkel hantering på vattnet, vilket gör dem perfekta för allt från dagsturer till racing på bana eller off shore.

Nordic Yachts hjälper dig att hitta den Fareast modell som passar dina behov och önskemål. Våra säljare hjälper dig att navigera i utbudet av Fareast båtar och hitta den båt som passar dig bäst.

Som kund hos Nordic Yachts har du tillgång till ett antal mervärden som förbättrar din upplevelse av att äga en Fareast båt. Tex service och underhåll för att se till att din båt alltid är i toppskick.
​​​​​​​
Kontakta Nordic Yachts idag för att få mer information om Fareast och deras modellprogram. Vi är redo att hjälpa dig hitta din drömbåt och uppleva spänningen och friheten med att segla snabbast på fjärdarna.

Kontakt


Nordic Yachts AB
Bullandö Marina
139 56 Värmdö

08-570 22550
info@nordicyachts.se

Modeller

RIB