Om oss

Nordic Yachts representerar Elan, Fareast och Grand Soleil på den svenska marknaden.
Bolaget är sprunget ur den tidigare agenten RTC och vi har precis som tidigare hemvist på Bullandö Marina, Värmdö, 40km öster om Stockholm, mitt i skärgården.

Genom våra varumärken representerar vi ett par av Europas och Asiens största varv, med traditioner i årtionden. Genom våra agenturer representerar vi ett brett spektra av olika typer av båtar, där vi vågar påstå att det finns en modell som passar just era önskemål och behov.

Vi erbjuder våra kunder möjlighet till fullservice om så önskas. Vår professionella personal hjälper till med allt ifrån motor, el, rigg, plast-, trä- och motorarbeten till inredning och installation av allt som hör båtlivet till.

Via vårt nätverk av servicepunkter runt om Sveriges kust ger vi dig möjlighet att få din nya båt levererad nära önskad hemmahamn. Detta ger oss även möjlighet att snabbt åtgärda eventuella fel och anmärkningar.

Vill du kanske börja din jungfrutur med din nya båt i Medelhavet?!
I sådana fall hjälper vi dig med leverans och båtplats där du önskar. Kroatien, Italien, Frankrike och Sloveninen, - ja möjligheterna är flera.

Vårt medlemskap i Sweboat borgar även för att vi följer gällande lagar och regler i samband med försäljning av en ny båt till dig!

Välkommen som kund hos
Nordic Yachts AB

Kontakt


Nordic Yachts AB
Bullandö Marina
139 56 Värmdö

08-570 22550
info@nordicyachts.se

ÖPPETTIDER​​​​​​​


Vårt försäljningskontor och brygga finns på Bullandö Marina ​​​​​​​45km eller lika många minuter med bil ifrån Stockholm.

Vi har normalt öppet:
måndag – fredag kl. 10-17
lördag & söndag 10-15

Vi vet att det kan vara svårt att komma ut till oss under våra ordinarie öppettider, därför är du välkommen att boka ett besök med oss för att i lugn och ro titta närmare på de modeller du önskar.