Elan Yacht - upplev högpresterande segelbåtar hos oss!

Välkommen till vår återförsäljning av Elan segelbåtar! Vi är stolta över att kunna erbjuda ett av marknadens mest eftertraktade varumärken inom segelbåtar till svenska seglingsentusiaster. Elan Yachts grundades i Slovenien 1949 och har sedan dess varit en pionjär inom design och teknologi inom segelbåtar.
Elan-båtarna är kända för sin höga prestanda och de används av erfarna seglare som vill ha en båt som kan segla snabbt och effektivt på vattnet. Men båtarna är också utformade för att erbjuda en bekväm och lyxig upplevelse på vattnet, och de har en rymlig interiör som gör dem idealiska för cruising. Elan Yachts använder den senaste tekniken i sina båtar, inklusive kolfiberförstärkning i skrovet och rörliga kölar för ökad prestanda. Båtarna är också utformade för att vara lätta att hantera och segla, vilket gör dem lämpliga för seglare som vill ha en utmaning på vattnet.

Vårt försäljningsteam består av erfarna seglare som är väl insatta i Elan Yachts olika båtmodeller och vi är glada att kunna hjälpa dig att hitta den perfekta Elan-båten för dina behov och preferenser. Vi kan också ge råd om allt från utrustning till seglingsrutiner, och vi erbjuder finansieringsalternativ samt hjälp med leverans, riggning och sjösättning. Vårt professionella servicecenter med kvalificerad personal kan hjälpa dig med allt från underhåll och reparationer till förvaring och transport.

Elan Yachts exporterar sina båtar till över 50 länder runt om i världen och har ett nätverk av återförsäljare och servicecenter över hela världen. Som en del av detta globala nätverk kan vi erbjuda våra kunder tillgång till de senaste båtmodellerna och teknologierna, samt en utmärkt kundservice.

Besök vår återförsäljning för att se vårt utbud av Elan segelbåtar och upplev själv varför detta varumärke är så populärt bland erfarna seglare och båtentusiaster över hela världen.

Vi är engagerade i att erbjuda högkvalitativa båtar och en utmärkt kundservice till våra kunder. Vi är stolta över att vara en auktoriserad återförsäljare av Elan Yachts i Sverige och vi arbetar hårt för att upprätthålla deras höga standard.

Som återförsäljare av Elan segelbåtar har vi ett stort utbud av båtar för alla typer av seglare. Vårt försäljningsteam är experter på att hjälpa kunderna att hitta rätt båt och vi erbjuder också rådgivning om allt från utrustning till seglingsrutiner. Vi kan hjälpa dig att välja mellan olika modeller och utrustningsalternativ för att skapa en båt som passar just dina behov och önskemål.

Vid vår återförsäljning kan du inte bara köpa en ny Elan segelbåt, vi erbjuder också finansieringsalternativ och kan hjälpa till med leverans, riggning och sjösättning. Vårt professionella servicecenter med kvalificerad personal kan hjälpa dig med allt från underhåll och reparationer till förvaring och transport. Vi är engagerade i att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, både när det gäller att köpa en båt och att använda den.

Vi förstår att en segelbåt inte bara är en produkt, utan också en livsstil. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda med sin båt och sin seglingserfarenhet. Därför strävar vi alltid efter att ge det lilla extra och göra varje kundupplevelse så positiv som möjligt.

Besök oss på vår återförsäljning av Elan segelbåtar för att upptäcka det breda utbudet av båtar vi erbjuder och för att uppleva känslan av att segla med en av marknadens ledande varumärken inom segelbåtar. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta båten och att följa med dig på ditt seglingsäventyr.

Kontakt


Nordic Yachts AB
Bullandö Marina
139 56 Värmdö

08-570 22550
info@nordicyachts.se

Modeller


Elan impression
43
50.1