NORDIC YACHTS

Elan, Fareast, Grand Soleil
​​​​​​​och begagnade premiumbåtar!

Genom våra varumärken representerar vi ett par av Europas och Asiens största varv, med traditioner i årtionden. Elan, Fareast och Grand Soleil erbjuder välseglande båtar, från utpräglad Cruising till Racing och allt däremellan.

Nordic Yachts representerar Elan, Fareast och Grand Soleil på den svenska marknaden


Genom våra varumärken representerar vi ett par av Europas och Asiens största varv, med traditioner i årtionden. Genom våra agenturer representerar vi ett brett spektra av olika typer av båtar, där vi vågar påstå att det finns en modell som passar just era önskemål och behov.

Välkommen  till Nordic Yachts och prata segelbåtar!


Ni har väl inte missat att Nordic Yachts börjat att sälja begagnade kvalitetsbåtar i bra skick. Just nu har vi flera fina objekt inne för omgående leverans från bl.a Arcona och First. Passa på nu att skaffa en ny drömbåt inför 2024.

GRAND SOLEIL 40


​​​​​​​Känslan i nya Grand Soleil 40 genomsyras av stil, elegans och säkerhet. En snabb och lyhörd båt som avspeglas i hennes sportiga personlighet av prestanda på vattnet. Nominerad till European Yacht of the Year.
​​​​​​​Kontakta Nordic Yachts för mer info.  

ELAN IMPRESSION 43


Elan I43 har designats med bekväm cruising i åtanke. Avkopplande segling är garanterad.  Njutning är en prioritet – allt från stor volym, solplatser i sittbrunnen, samt utegrill och kyl.
Kontakta Nordic Yachts för mer info. ​​​​​​​