Hitta din drömbåt bland Grand Soleils segelbåtar - Återförsäljare av Grand Soleil

Nordic Yachts representerar Grand Soleil, Elan och Fareast på den svenska marknaden. Upptäck Grand Soleil - högpresterande segelbåtar för seriösa seglare.
Grand Soleil är ett varumärke för högpresterande segelbåtar som är kända för sin kvalitet, innovation och elegans. Nordic Yachts representerar Grand Soleil på den svenska marknaden och erbjuder ett brett utbud av segelbåtar som passar för både racing och snabb cruising.

Grand Soleil är kända för att använda de senaste teknologierna och innovativa designfunktionerna i båtbranschen för att skapa segelbåtar som presterar på högsta nivå samtidigt som de har all komfort man kan önska sig i en segelbåt.

Grand Soleil passar perfekt för den seriösa seglaren som söker en högpresterande segelbåt med stil och elegans. Här får man en segelbåt som inte bara presterar på högsta nivå utan också ser fantastisk ut.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder ett mervärde genom att erbjuda konkreta fördelar som förbättrar deras upplevelse av att äga en Elan Yacht. Vi erbjuder till exempel alltid en grundlig genomgång av din nya båt, samt after sales och underhåll för att se till att din båt alltid är i toppskick.
​​​​​​​
Välj Grand Soleil från Nordic Yachts och upplev segling på högsta nivå med stil och elegans. Vi finns på Bullandö Marina, mitt i skärgården. Kontakta oss idag för att få veta mer om Grand Soleil och deras modellprogram.