Köpa segelbåt? Nordic Yachts hjälper dig hitta rätt segelbåt för dina behov

​​​​​​​
Nordic Yachts representerar Elan, Grand Soleil och Fareast på den svenska marknaden samt erbjuder förmedling av begagnade segelbåtar i premiumsegmentet. Kontakta oss för att hitta din drömbåt idag!

Kontakt


Nordic Yachts AB
Bullandö Marina
139 56 Värmdö

08-570 22550
info@nordicyachts.se

Så här går det till att köpa båt hos Nordic Yachts

Välkommen till Nordic Yachts - din partner när det gäller att köpa eller sälja segelbåt. Vi representerar några av Europas och Asiens största varv - Elan, Grand Soleil och Fareast - med traditioner som sträcker sig årtionden tillbaka i tiden. Genom våra agenturer kan vi erbjuda en bred variation av olika typer av segelbåtar, så att du kan hitta en modell som passar just dina önskemål och behov.

Att köpa en segelbåt kan vara en stor investering och en komplex process. Med Nordic Yachts som Er partner kan du känna dig trygg och säker genom hela affären. Vi erbjuder rådgivning och hjälp med hela köpprocessen, från att välja rätt modell till finansiering, försäkring och leverans. Vi hjälper dig också att få en detaljerad beskrivning av båtens utrustning och tillbehör, vilket hjälper dig som köpare att få en bättre uppfattning om båtens skick och värde.

Vi på Nordic Yachts förstår att varje kund är unik, och att det finns olika behov och önskemål vid köp av segelbåt. Vi vågar påstå att vi har en modell som passar just dina behov, och vårt breda utbud av segelbåtar gör att du kan hitta den perfekta båten för dig. Våra experter har lång erfarenhet av segling och förmedling av båtar, och de kan hjälpa dig att hitta rätt modell för dina behov och önskemål.

Några av fördelarna med att köpa en segelbåt genom Nordic Yachts är:
  • Vi representerar några av Europas och Asiens största varv, vilket ger oss tillgång till ett brett utbud av modeller.
  • Vi erbjuder rådgivning och hjälp med hela köpprocessen, från att välja rätt modell till finansiering, försäkring och leverans.
  • Vi ger en detaljerad beskrivning av båtens utrustning och tillbehör för att hjälpa dig att få en bättre uppfattning om båtens skick och värde.
  • Vi är medlemmar i Sweboat, en branschorganisation för marina företag, vilket garanterar att vi följer branschpraxis och förmedlar båtar tryggt och säkert.
  • Vi har lång erfarenhet av segling och försäljning av segelbåtar.

Sålda Segelbåtar

ARCONA 370 -2006

Såld

FAREAST 28R 

Såld

Dufour 36E Performence

Såld