Kontakt

Nordic Yachts representerar Elan, Fareast och Grand Soleil på den svenska marknaden.


Bolaget är sprunget ur den tidigare agenten RTC och vi har precis som tidigare hemvist på Bullandö Marina, Värmdö, 40km öster om Stockholm, mitt i skärgården.

Genom våra varumärken representerar vi ett par av Europas och Asiens största varv, med traditioner i årtionden. Genom våra agenturer representerar vi ett brett spektra av olika typer av båtar, där vi vågar påstå att det finns en modell som passar just era önskemål och behov.

Vi erbjuder våra kunder möjlighet till fullservice om så önskas. Vår professionella personal hjälper till med allt ifrån motor, el, rigg, plast-, trä- och motorarbeten till inredning och installation av allt som hör båtlivet till.

Via vårt nätverk av servicepunkter runt om Sveriges kust ger vi dig möjlighet att få din nya båt levererad nära önskad hemmahamn. Detta ger oss även möjlighet att snabbt åtgärda eventuella fel och anmärkningar.

Vill du kanske börja din jungfrutur med din nya båt i Medelhavet?!
I sådana fall hjälper vi dig med leverans och båtplats där du önskar. Kroatien, Italien, Frankrike och Sloveninen, - ja möjligheterna är flera.

Vårt medlemskap i Sweboat borgar även för att vi följer gällande lagar och regler i samband med försäljning av en ny båt till dig!

Välkommen som kund hos
Nordic Yachts AB

Kontaktuppgifter


Nordic Yachts AB
Bullandö Marina
139 56 Värmdö

08-570 22 550
info@nordicyachts.se

Hitta hit

Med Bil

Kör via Slussen eller Hammarbyleden, väg 222 förbi Gustavsberg. Kör sedan väg 274 mot Vaxholm/Hemmesta. Efter Hemmesta mot Bullandö.

Med Båt

Sydöstra Värmdö 0.5 nm väst om Djuröbron. Insegling från Kanholmsfjärden, under Djuröbron med 20 m seglingsfri höjd alternaivt norr om Djurö/Vindö och sedan Älgöfjärden söderut till Bullandö. Sjökort nr 6143 SW och 6145 NE. 59°17,9' N, 18°39' E

Med Buss

SL-Buss nr 440 från Slussen till Bullandö, som är ändhållplats. Cirka tio avgångar per dag beroende på årstid. Prova gärna reseplaneraren på sl.se.
Nordic Yachts finns i Stockholm. Enklast når du oss via telefon, mail eller genom ett besök hos oss.

Kontaktuppgifter


08-570 225 50
E: info@nordicyachts.se
W: nordicyachts.se
FB: facebook/nordicyachts


Adressuppgifter


Nordic Yachts AB
Bullandö Marina
139 56 Värmdö

Vårt kontor på Bullandö Marina ligger på Värmdö, 45km eller lika många minuter med bil ifrån Stockholm.

Öppettider

​​​​​​​
Vårt färsäljningskontor på Bullandö Marina utanför Stockholm har normalt öppet måndag – fredag mellan kl. 10-17, samt helger under säsong.

Vi vet att det kan vara svårt att komma ut till oss under våra ordinarie öppettider, därför är du välkommen att boka ett besök med oss för att i lugn och ro titta närmare på de modeller du önskar.

Väder hos oss på Bullandö Marina