Låt Nordic Yachts sälja er Segelbåt!

Nordic Yachts AB har varit generalagent för Elan, FarEast och Grand Soleil  i över 15 år vi får löpande in förfrågningar på  begagnade båtar av alla märken och har ett stort kundregister med intressenter. Vår erfarenhet gör även att Ni som säljare får rätt betalt för Er båt. Med kontor och försäljningsbryggor på Ostkusens största marina - Bullandö Marina - får Er båt helt unik exponering för att snabbt nå ett så bra avslut som möjligt för både köpare och säljare.

​​​​​​​Vi tar hand om hela försäljningsprocessen! När Ni säljer båt via Nordic Yachts så ingår allt, fotografering, annonstext, sammanställning av utrustningslista, publicering på Blocket och Yachtworld, all kontakt med intressenter, förhandlingar, avtalsskrivningar och leverans. Vi hjälper även köparen med förmånlig finansiering och försäkring. Stor del av köpkraften av båtar ligger utanför Sveriges gränser, Nordic Yachts har ett brett kontaktnät med företag i Europa för att nå så många potentiella kunder som möjligt. 

Vi är medlemmar i branschorganisationen Sweboat vilket innebär att vi följer branschpraxis och vi förmedlar Er båt tryggt och säkert. Med vår långa erfarenhet av förmedling av segelbåtar blir Vi din bästa partner för att förmedla Er båt till nya ägare.  Vår kunskap ger trygghet för både säljare och köpare.
.
Kontakta oss så för en fri värdering av Er båt : KLICKA HÄR eller ring 08-570 225 50

Fem fördelar med att välja oss som förmedlare av Er båt:

  •  Sedan 2005 har Nordic Yachts sålt och servat Elan, Fareast och Grand Soleil båtar.
  • Tydlig marknadsföring av Er båt i Sverige och internationellt.
  • Unik exponering på ostkustens största marina - Bullandö marina.
  • Drivna säljare som verkligen kan segelbåtar och gör det lilla extra.
  • Anslutna till Sweboat,  en trygghet för alla parter.